"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Biri gitti dolar düştü, toptan gitseler ne olur?

15 Kasım 2020, Pazar 15:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifası için, “Ben gidenin arkasından konuşmam insanların suratına söylerim. Bir damat bakanın ayrılması ile dolar 1 liraya yakın bir kişinin eyvallahı ile gitti ya toptan gitseler ne olur?” yorumunu yaptı.

Akşener, Bursa’da partisinin üye katılım töreninde konuştu. Akşener’in gündeminde Albayrak’ın istifası vardı. Akşener şöyle konuştu: Ağaların muhteremlerin dikkatini çekmeye gayret eden bir muhalefet anlayışı için çalışıyoruz. Ne mi oldu? İşte damat gitti. Ben gidenin arkasından konuşmam insanların suratına söylerim. Bir damat bakanın ayrılması ile dolar 1 liraya yakın bir kişinin eyvallahı ile gitti ya toptan gitseler ne olur?

Okunma Sayısı: 2221
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı