"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu ikiyüzlü bir siyasettir

19 Mart 2019, Salı 18:21
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Cumhur İttifakı’na ‘beka’ gündemi ve ‘terörist’ polemiği üzerinden tepki gösterdi.

“Beka sorunu varsa neden milletin yarısını ötekileştiriyorsunuz” diye soran Çıray, “HDP=PKK diyeceksiniz…Yani HDP’yi gayrimeşru ilân edeceksiniz. Sonra Yeni Zelanda’da meydana gelen terör saldırısı metnine HDP ile birlikte ortak imza atacaksınız. Devlet sizin elinizde, HDP’nin terörle ilişkisi varsa niye Yargıtay Başsavcılığına müracaat etmiyorsunuz. Bu ikiyüzlü bir siyasettir. Doğruysa gereğini yapın, ama değilse susun. Bu vatandaşın kalbini kıran bir siyasettir” dedi. 

Seçim kazanmak uğruna yüzde 50 ötekileştiriliyor

İzmir Çiğli’de kahvaltılı bir toplantıda Aytun Çıray, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer, eski Bakan Suat Çağlayan, CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar bir araya geldi. T’24’ün haberine göre burada konuşan Çıray, “Burada ironik olan şey şu: hem uyguladığınız stratejilerle, sırf seçim kazanmak uğruna milletin yüzde ellisini ötekileştireceksiniz, muhalefeti topyekun düşmanlaştıracaksınız. Hem de ülkede beka tehlikesi var diyeceksiniz” ifadesini kullandı.

Etiketler: aytun çıray, seçim
Okunma Sayısı: 1226
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı