"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cami avlusunda 'Evet' propagandası

04 Mart 2017, Cumartesi 16:16
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 16 Nisan'da gidilecek anayasa değişikliği referandumu kampanyası için gittiği Trabzon'da, Mehmet Akif Ersoy Cami'sinin avlusunda vatandaşa "Evet" propagandası yaptı.

Referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Akdağ, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye’nin daha güçlü bir ülke konumuna geleceğini belirterek, "16 Nisan Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tarihtir" dedi.

"İnsanın teröre yataklık yapması için..."

Sözü tutuklanan Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel’e getiren Akdağ, “Nedir Almanların söylediği? Tutuklanan bir gazeteciden bahsediyorlar. Almanya’da da çıkan bir gazetede yazan bir gazeteciden bahsediliyor. Hâlbuki bir insanın teröre yataklık yapması için onun sade vatandaş olması, herhangi bir mesleğe sahip olması, bu arada gazeteci olması fark etmez” dedi.

"16 Nisan Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tarihtir"

Referandumla yeni bir sistemin geleceğini ve Türkiye’de 2 başlılığın ortadan kalkacağını savunan Bakan Akdağ cami avlusundaki açıklamaları şöyle:

“Bu topraklar üzerinde gözü olanlar, bu ülkeyi bölmeyi, parçalamayı isteyenler terör örgütlerine destek veriyor. Trabzon’dan Alman hükümeti ve yönetimine şunu açıkça soruyorum; neden PKK teröristlerini on yıllardır ülkenizde barındırıyorsunuz? Neden, ‘o teröristleri bize verin ’dediğimizde vermiyorsunuz? Neden onların finans sağlamasına müsaade ediyorsunuz? Diyorlar ki, 'bu ülkede bağımsız yargı var, yargı karar veriyor.' Sizin yargınız yargı da bizim yargımız yargı değil mi kardeşim? İşte bu ve benzeri hadiseler 16 Nisan’ı bizler için önemli kılıyor. 16 Nisan Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tarihtir. Türkiye’nin çok daha güçlü olmasını, terörle mücadelede çok daha kararlı ve seri hareket etmesini, ülke ekonomisini kalkındırmak için yeni bir sisteme geçmek istiyoruz. Yeni bir sistem geliyor ve Türkiye’de 2 başlılık ortadan kalkıyor.”

Etiketler: recep akdağ
Okunma Sayısı: 4447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayati Binler

    4.3.2017 21:56:23

    Kabeye gidip kıbleyi şaşıranlar, iyice şaşırmış görünüyorlar. Mabede, mektebe ve kışlaya siyaset sokulmaz. Hâlâ öğrenemediniz mi? Yazıklar olsun.

  • demokrat

    4.3.2017 21:05:17

    kim ki camiye kışlaya ve okula siyaset sokar;inşallah iki cihanda kahr olur,zelil olur...

  • Kim doğru

    4.3.2017 17:08:25

    Çok görmemek lazım camilerde artık siyaset meydanına çevirdiler imamlar desen zaten öyle eline sağlık felan filan işte

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı