"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çözüm erken seçim

02 Ağustos 2021, Pazartesi 17:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü Gazetesi’ne gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Ülke sorunlarına çözüm bekliyor, milletin de sabrı kalmadı.. Seçim 2023’te olacak deniyor ve bu 2 sene içinde neler olacak, ne gibi olaylar çıkacak o da belli değil. Çözüm için tek yol var, 2023 veya 2022 olur, bu sandık gelecek. Sandık gelmeden sorun çözülmez, sorunun çözüm anahtarı seçimdir, erken seçimdir. Otoriter bir rejimi demokratik yollarla sonlandırmış olacağız. Bu, Türkiye’de yaşayan herkesin tarihi sorumluluğudur. Özellikle ilk kez 2023’te oy kullanacak 6 milyon 300 bin gencin tarihi bir sorumluluğu var, bu gençler sandığa gitmeli ve demokrasiden yana oy kullanmalı. Bunu yaptığımız takdirde dünya siyaset tarihine de güzel bir armağan bırakacağız, “otoriter bir yönetimi demokratik yollarla indiren bir ülke” kimliği kazanmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 4685
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı