"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Cumhurbaşkanının sokaktan haberi yok'

27 Aralık 2020, Pazar 18:13
MHP’den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Konya’nın yerel televizyon kanalı Kanal 42’de Sümen 6 programının konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halktan uzaklaştığını ifade eden Enginyurt,  şunları dile getirdi: “Erdoğan, ‘Bu ülkede ekmeğe muhtaç olan hiç kimse yoktur’ dedi. Sayın Bahçeli ne yaptı? Askıda ekmek kampanyası başlattı. AK Partili bir Milletvekili de ‘kuru ekmek yiyorlar, yeter’ dedi. Sayın Cumhurbaşkanı geçen hafta bir fırına girdi. Kendisi ‘Bu ülkede askıda ekmeğe ihtiyaç yok’ dedi. Ekmek aldığı fırında askıda ekmek asılıydı. Bir Cumhurbaşkanı düşünün ki, sokaktan o kadar habersiz ki askıda ekmeğe gerek yok diyor, ekmek aldığı fırında askıda ekmek var, onu göremiyor. Sayın Cumhurbaşkanı halktan koptu. Yanındakiler de ne duymak istiyorlarsa onu söylüyorlar.” 

Etiketler: Cumhurbaşkanı, sokak
Okunma Sayısı: 5229
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı