"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi ittifakını büyüteceğiz

29 Haziran 2020, Pazartesi 17:00
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, gündemle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Erdoğdu açıklamasında, “Biz millet ittifakını kurduk ama sandıkta bu demokrasi ittifakına dönüştü, daha da büyüteceğiz. Sakın saray tarafından kurulan tuzaklara kimse düşmesin. Birlikte 84 milyon insan ülkemizi hep birlikte kurtaracağız. Biz bu ülkenin her köşesini seviyoruz, ağacını, kuşunu, lehçesini, türküsünü kökenini hepsiyle seviyoruz. Biz bu ülkeyi severken de başka ülkeden de nefret etmiyoruz. Bizim ülke sevgimizin diğerlerinden farkı şu: Biz bir kökenden geldik diye bu ülkeyi seviyor değiliz. Biz bu ülkenin kültürünü seviyoruz, birlikte yaşamasını seviyoruz. Ve bu ülkeyi sevdik diye de başka hiçbir ülkeden ırkçı bir nefretimiz yok.”

Okunma Sayısı: 2933
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı