"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal: Ülkede yangın var, ama konuşulmuyor

24 Mart 2019, Pazar 21:00
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Tarımdan, esnafımızdan başlayarak ülkede yangın var, ama bu meseleler bu seçim ikliminde konuşulmuyor” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Milletimiz çok uzun süredir bir kıskaç, iki taraflı bir tahterevalli siyaseti içerisinde. Tarımdan, esnafımızdan başlayarak ülkede yangın var ama bu meseleler bu seçim ikliminde konuşulmuyor” dedi. Uysal, Adana’nın Karataş ilçesinde, partisinin belediye başkan adayı Cengiz Çetinöz’ün seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, ülkenin çok ciddi meseleleri olduğunu belirtti. “Ülkede ekonomik şartlardan başlayarak söyleyecek sözleri kalmayanların, neticede milleti tehdit eder hale gelmiş olduklarını” üzülerek gördüklerini ifade eden Uysal, “17 yıl iktidar olup günün sonunda ‘ülkede beka meselesi vardır’ diyorsanız, bu bir yönetim zafiyetidir. Bu şu demektir: Ben ülkeyi yanlış yönettim, memleketi riske soktum, yanlış işlere bulaştırdım, iyi yönetilemez hale getirdim” diye konuştu.

Bu dayatmalara mahkûm değiliz 

Ülkenin her açıdan sistematik bir çöküş ile karşı karşı olduğunu belirten Uysal, şöyle devam etti; “Dünyadaki yerimizi demokratik hukuk devleti prensibinden başlayarak, temel hak ve hürriyetler, serbest piyasa düzeni, bütün bunlar belirlerken, suç üstü yakalanmışlık halleri dolayısıyla Türkiye’yi içe kapatarak yönetebileceğini düşünen bir siyasî aklın elinde maalesef rehin vaziyetteyiz. Bu dayatmalara hep beraber mahkum olmadığımızın adını koyuyoruz. DP olmadan bu maskeli baloyu, hangi ittifak olursa olsun milletin öncelikleriyle dertlenmeyen,  milletin önceliklerinden ziyade kapalı kapılar ardında ‘biz anlaştık, vatandaşın oyu da cebimizde, çek senet cirolar gibi ciroluyoruz, gitsin oraya oy versin’ mantığını, demokratik bir nizam içerisinde anlayabilme şansımız yok.”

AA

Okunma Sayısı: 1965
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı