"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet ve demokrasi krizi var

04 Aralık 2021, Cumartesi 22:11
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, beraberindeki heyetle Demokrat Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ziyaret etti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmeden sonra konuşan Uysal,  siyasî partilerin ülkenin can alıcı meselelerini konuşmak için yapılan ziyaretlerin anlam kazandığını ifade ederek, memleketin içinde bulunduğu durum itibariyle istikametini kaybetmiş bir görüntü çizdiğini söyledi. İşsizlik, enflasyon ve faiz oranlarının çift haneli olduğunu ifade eden Uysal, “Meselenin özünde bir ekonomik krizden daha öte bir devlet ve demokrasi krizi ve yanlış kararlarla kötü yönetilmesi olduğu ortadadır” diye konuştu. Uysal’ın daha önce partilerini ziyaret ettiğini hatırlatan Erbakan ise, Türkiye’nin problemlerine ve siyasî gündemine ilişkin istişarelerde bulunduklarını söyledi. Ziyaretin olumlu geçtiğini ifade eden Erbakan, “Bundan sonra da önümüzdeki süreçte irtibatın devam etmesi kararlaştırıldı” şeklinde konuştu.

Ankara - Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 1609
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı