"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Yalova İl Başkanı adaylığını açıkladı

23 Kasım 2018, Cuma 22:15
Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Tevfik Erbalta, partisi tarafından DP Yalova Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli seçimlerde izlenecek yol hakkında Yalova Manşet’e açıklamalarda bulunan Erbalta şöyle dedi:  “31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli seçimlerde Yalova Belediye Başkanı adayı benim. Başka adaylığı söz konusu olan biri yok. Yalova’da Demokrat Parti hiçbir parti ile ittifak yapmayacak. Çünkü CHP adayını açıkladı. Partimizden fazla kayıp yok. İyi Parti’ye geçen birkaç isim oldu. Bu isimleri Yalova halkı çok iyi tanıyor. Bizim için ayrılan isimler önemli değil. Biz İyi Parti’ye genel seçimde destek verdik. İyi Parti de şu anda aday bulmakta zorlanıyor. Onlar da mahalli seçimlerde bize destek versin. 31 Mart’ta, Yalova’da biz de varız. Seçimler memlekete hayırlı olsun.”

Etiketler: dp, yalova, tevfik erbalta
Okunma Sayısı: 2633
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı