"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Efkan Ala'dan ''İstiklal saldırısı'' açıklaması

20 Mart 2016, Pazar 13:52
İçişleri Bakanı Ala, İstanbul'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliği hakkında bilgi verirken, "Eldeki bulgular teröristin DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğunu göstermektedir." dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul'daki terör saldırısı hakkında, "Bu menfur intihar saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği tespit edilmiştir. Bu kişi, bu terörist, 1992 doğumlu, Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk'tür. Eldeki mevcut bulgular, teröristin DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğunu göstermektedir." dedi.

Konuyla ilgili 5 gözaltı olduğuna dikkat çeken Bakan Ala, "Konu bütün detaylarıyla, her türlü ihtimal dikkate alınarak çok yönlü şekilde sürdürülmektedir." şeklinde konuştu.

Ala, terörle mücadelenin kararlılıkla ve hiç tereddüde mahal bırakmaksızın devam edeceğini kaydetti.

"200 bin güvenlik görevlisi nevruzda asayişi sağlamak için görevlendirilmiştir"

İçişleri Bakanı Ala, "Ülke genelinde 120 bini polis, 80 bini jandarma olmak üzere 200 bin güvenlik görevlisi nevruzda asayişi sağlamak, huzur ve güvenliği temin etmek için görevlendirilmiştir." dedi.

18 il ve ilçede nevruz kutlamalarına izin verildiğini belirten Ala, "Bazı il ve ilçelerde nevruz kutlamalarının bu sene yapılmamasının vatandaşlarımızın güvenliği bakımından daha yararlı olabileceği değerlendirilmiştir valilikler ve kaymakamlıklar tarafından." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 2391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı