"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eve yemek götüremediği için ağlayan babalar var

29 Temmuz 2021, Perşembe 17:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Van’ın İpekyolu ilçesindeki esnaf ziyaretinde gündem, yine geçim sıkıntısıydı.

Bir esnaf, “Öyle bir duruma geldik ki kiraları ödeyemiyoruz. Her geçen günümüzü arıyoruz” diyerek sitem ederken, bir diğer esnaf da “Pandemi sadece bir nevi bahane oldu aslında. Pandeminin haricinde zaten geçinemiyordu (esnaf), o da tam belini büktü” dedi. Meral Akşener, esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Ben bugün inanılmaz bir genç işsizliği gördüm Van’da. Esnafın çok büyük bir problemi var. Akşam eve yemek götüremediği için ağlayan babalar gördüm” diye konuştu. Seçmene seslenen Akşener, “Esnafta müşteri velinimettir. Seçmen de velinimet olmalıdır. Uzun bir zamandır seçmen velinimet olmaktan çıktı. Şuculuk, buculuk üçerinden ‘oy verin’ haline gelindi. Halbuki şuculuğun, buculuğun kimseye bir faydası yok. Bizi yarıştırın. Seçmene sesleniyorum; siyasileri yarıştırın, rekabet ettirin, hizmet ve proje üzerinden yarıştırın” dedi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 4573
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı