"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gültekin Uysal: Mecliste temsil edilecek beşinci parti Demokrat Parti'dir

22 Ekim 2015, Perşembe 14:30
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, TBMM'de temsil edilecek beşinci partinin Demokrat Parti olduğunu söyledi.

Uysal, seçim çalışmaları için geldiği Denizli'de partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, "Yeni Nesil Türkiye Programı" başlıklı seçim bildirgesinden bahsetti. 

Dayatma bir erken seçimle karşı karşıya kaldıklarını savunan Uysal, bütün bunlara rağmen milletin, geçmişten bugüne kadar taşıdığı değerleri, idealleri, sağduyusu, bir ve beraber yaşama iradesi ile bu sıkıntılı dönemi de aşacağını ifade etti. 

Meclisteki siyasi partilerin "kayıkçı kavgası" içerisinde olduğunu ileri süren Uysal, şunları kaydetti:

"AKP'si, CHP'si, MHP'si ile bugün Türkiye'ye çözümsüzlüğü dayatanlara milletimiz cevabını vermelidir. Bugün çözümsüzlüğü derinleştiren muhalefet anlayışına karşı iddiamız şudur: Türkiye'yi kaosa sürükleyemezsiniz. Türkiye'de bölünmüşlüğü, kutuplaşmışlığı derinleştirerek yarınlara taşıyamazsınız.

Bizim iddiamız, anaların tabutlara değil, mezar taşlarına değil, anaların evlatlarına sarılabildiği bir Türkiye'dir. Bunu da inşa etme zamanıdır.

Açık yüreklilikle ifade ediyorum, mecliste temsil edilecek beşinci parti Demokrat Parti'dir."

Türk Siyasetindeki Eksiklik Demokratların Temsil Edilemeyişindendir

Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz SHaber’ in konuğu oldu. Programda Türkiye’ deki siyasetin inişli çıkışlı olması, vatandaşın güvenemediği bir ortam oluşmasını değerlendirirken “Türk Siyasetindeki Eksiklik Demokratların Temsil Edilemeyişindendir” dedi.

AA

Okunma Sayısı: 3011
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Lut Kapısı

    23.10.2015 00:13:36

    “Türk Siyasetindeki Eksiklik Demokratların Temsil Edilemeyişindendir” Demokrat secmenlerin oylari yüzde 75 AKP ye yüzde 10 oraninda MHP ye kazmistir. Yüzde 10-12lik oran secimlere katilmamaktadir. Bunu ben kendi tanidik cevremde son 12 yillik izlemenin ardindan söyleyebiliyorum. Demokrat durus gösteren Sayin Hasim Kilinc Sayin Abdullah Gül gibi iki büyük sahsiyet DPye destek verse bu parti 1 Kasim'da bütün oylarin yüzde 30u ile birinci parti olarak TBMM girer. Simdilik diger partilere dagilan kesin demokrat secmen oylari bu kadar.

  • Toygar

    22.10.2015 14:18:23

    Siyasetteki kirliliği giderecek vesile ve vasıta demokratlardır, diye düşünüyoruz. Bu nedenle meclisteki 5. parti değil, 1. parti demokratlar olmalı!.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı