"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP, Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu

27 Şubat 2017, Pazartesi 15:48
HDP, Demirtaş’a hakaret ettiği gerekçesiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu.

HDP’den yapılan açıklamada, dört gün önce Erzurum’da katıldığı bir toplantıda Selahattin Demirtaş için ‘çirkin ifadeler kullanan, hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik içerikli ifadeler kullandığı’ belirtilen Soylu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

Süleyman Soylu, tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş için, “Demirtaş denen o adam müsvettesi de milleti birbirine kırdırmak için meydanlara çağrıyor” ifadesini kullanmuştı.

Etiketler: hdp, süleyman soylu
Okunma Sayısı: 1070
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı