"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'İzmirli, Soyer ve Zeybekçi'nin tahterevalli siyasetinden hoşnut değil'

02 Mart 2019, Cumartesi 10:24
DP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ülük, yerel seçimlerdeki rakiplerine seslendi. Ülük, "İzmirli bugün çözümsüzlüğün ve sorunlar yumağı siyasetinin sorumlusu partilerinize mecbur değil. İddiamız ikili bir seçim yarışına müsaade etmemektir." dedi.

Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Tarcan Ülük, AKP ve CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi adaylarına sosyal medyadan yüklendi. Ülük'ün çağrısı şöyle:

"Sayın Tunç Soyer ve Nihat Zeybekçi'ye açık çağrımızdır:

Kuşkusuz bizde farkındayız yarışı ikili tahterevalli siyaseti içinde bitirmek istediğinizin. Ardınızdaki piar ve medya desteği ile İzmirli ikinizden birini tercih etmek zorunda bırakılıyor.

Vatandaşı kutuplaştıran,ayrıştıran siyaset dili ile birbirinizin kazanma olasılığı ile insanlarımızı korkutan ve istemeselerde size oy vermelerini sağlayan saadet zinciri bir siyaset inşaa edilmiş vaziyette. Bu durumdan sadece siz hoşnutsunuz beyler.  Demokrasi bu değil...

Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarcan Ülük

AK Parti desteği ile yola çıkan DSP´nin ya da marjinal ideolojik partilerin de sizin kendi aranızda oynamaya çalıştığınız bu tahterevalli siyasetinin dengesini bozamayacağı da aşikar.

Ancak yıllar önce “YETER SÖZ MİLLETİN” diyen Demokrat Parti istibdat siyasetini kırarak millet iktidarını kurmuştu ve bu siyaset İzmir'den başlamıştı.

Demokratlar egemenlere millet desteği ile galip gelmişti. Darbelere maruz kaldılar, şehitler verdiler, Başbakanları ve Bakanları darbeciler tarafından idam edildi ama yılmadılar.

'Türkiye ne zaman sıkışsa Demokrat Partililer Türkiye´yi rahatlattı'

Millet ile yürüdüler. Türkiye ne zaman sıkışsa Demokrat Partililer (AP,ANAP,DYP ve DP) birleşti, Türkiye´yi rahatlattı.

Bugün modern Türkiye; Büyük Türkiye sevdalısı Bayar, Menderes, Demirel, Özal ile kurulan sağ duyu hükümetlerinin yaptıkları hizmetler ile kuruldu.

İzmir'de de Demokratlar beş defa ve 30 yıl yerel hizmet imkanı buldu.Behçet Uz, Osman Kibar ve Burhan Özfatura ile İzmir'e Belediye hizmetlerini şeref ile verdi Demokrat Parti.

Sayın Soyer, Sayın Zeybekçi sizin ve partilerinizin hoşnut olduğu tahterevalli siyasetinden İzmirli hoşnut değil iddiasındayız.

İzmirli bugünkü çözümsüzlüğün ve sorunlar yumağı siyasetinin sorumlusu partilerinize ve size mecbur ve mahkum değil iddiasındayız. İddiamız ikili bir seçim yarışına müsaade etmemektir. İddiamız Demkrat Parti'nin 6. Defa İzmir'i yönetmesidir.

Yeniden diyoruz ki Yeter, söz İzmir'in"

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1795
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı