"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karlıova'da HDP'li ilçe başkanı dahil 11 kişi gözaltına alındı

16 Mart 2016, Çarşamba 12:46
Bingöl'ün Karlıova ilçesi ile Diyarbakır'da eş zamanlı düzenlenen terör operasyonu kapsamında, aralarında HDP Karlıova İlçe Başkanı Selim Yıldırım ve oğlunun da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Karlıova İlçesi'ne bağlı Kargapazarı ve Hasanova Köyü ile Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi'nde dün akşam düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda toplam 11 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi'nde önceden tespit edilen adrese yapılan baskında HDP Karlıova İlçe Başkanı Selim Yıldırım ve oğlu Medeni Yıldırım, Karlıova İlçesi'ne bağlı Kargapazarı Köyü'nde 8 ve Hasanova Köyü'nde de 1 olmak üzere toplam 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 kişi, sorgulanmak üzere Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA

Etiketler: bingöl, karlıova, gözaltı, hdp
Okunma Sayısı: 1412
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı