"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kriz yönetiminde yetersiz kaldılar

26 Kasım 2020, Perşembe 17:00
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Covıd-19 salgını ile ilgili hayretler içinde bırakan bir süreç yönetimine tanık olduklarını söyledi.

Vak’a ve ölü sayılarının gizlenmesine dikkat çeken Karaduman, “Bu süreç göstermiştir ki iktidar kriz yönetimi konusunda yetersiz kalmıştır, kötü yönetimin nasıl olabileceğini göstermiştir” dedi. Türkiye’de uzun zamandır özellikle ekonomi ve hukuk alanında ciddî bir tıkanıklığın yaşandığını da söyleyen Karaduman şunları söyledi: “Nitekim iktidar mensupları, son zamanlarındaki “ekonomi ve hukukta reform yapacağız” söylemleri bu tıkanıklığın itirafıdır. İktidar bu söylemlerle sanki iktidara yeni gelmiş gibi bir tavır içerisine giriyor. Bugün ülkede hukuk reformundan önce “hukuk var mı?” bunun konuşulması gerekir” ifadelerini kullandı. 

Ankara – Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 3506
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı