"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li muhaliflerden Demokrat Parti'ye ziyaret

09 Şubat 2017, Perşembe 10:55
MHP'deki parti yönetimine muhalif bazı isimlerin, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a yarın yapacakları ziyaret Ankara'da merak uyandırdı.

Milliyet'te yer alan habere göre Bağımsız Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan ve Nevzat Bor'dan oluşan heyet, DP Genel Başkanı Uysal'dan randevu talebinde bulundu. Görüşme; yarın saat 16.00’da DP Genel Merkezi'nde yapılacak.

26 Şubat'ta kongre

Demokrat Parti'nin 12. Olağan Büyük Kongresi 26 Şubat 2017 Pazar günü saat:10.00'da Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Gültekin Uysal, kongrede genel başkanlığa yeniden aday olacak. DP Genel İdare Kurulu üyesi Profesör Çınar Özen de genel başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Kongrede; Genel Başkan seçiminin yanı sıra Genel İdare Kurulu, Merkez Karar Kurulu ve Yüksek Haysiyet Divan heyetinin de seçimleri yapılacak.

MHP'li muhalif isimlerin, referandum süreci son gelişmeleri değerlendirmek için randevu talebinde bulunduğu öğrenildi.  DP'nin büyük kongre öncesi yapılacak bu görüşme. Ankara kulislerinde merak uyandırdı.

Konuyla ilgili benzer içerikler:

Demokrat Parti Olağan Büyük Kongresi 26 Şubat'ta

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/politika/demokrat-parti-olagan-buyuk-kongresi-26-subat-ta_422712

DP'li Şencanbaz, Demokrat Parti'nin neden ''hayır'' dediğini açıkladı

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/dp-li-sencanbaz-demokrat-parti-nin-neden-hayir-dedigini-acikladi_422590

Darbe anayasasını muhafaza etmek; sözde demokrasidir, sözde demokratlıktır

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/politika/darbe-anayasasini-muhafaza-etmek-sozde-demokrasidir-sozde-demokratliktir_422298

Okunma Sayısı: 4747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    10.2.2017 00:46:31

    DİN İSTİSMARCILARINA,Camileri siyasetin arenasına çevirtenlere,dindaşını siyniste yem edenlere,milletin malını yandaşa peşkeş çekip,kuruş kuruş vergileri HARAMSARAY için sarfeden MÜSRİFLERE,milleti fitne fesadıyla gerip-kamplaştıran NEFRET tohumu saçanlara karşı ASGARİ MÜŞTEREKLERDEdinin,dindarın,hak ve hukukun üstünlüğünü sağlamak için ORTAK AKILDA BİRLEŞİN.

  • Emre gören

    9.2.2017 22:19:01

    İnşaallah hayırlı olur mhpnin demokratları bu işe önderlik edebilir

  • Fatih Ekinci

    9.2.2017 15:23:12

    Cenab-ı Hak hayırlı ve Yeni Oluşumlara vesile eylesin. Yürekten binlerce defa aminnnn

  • Fatih Ekinci

    9.2.2017 12:15:16

    * Tamamı büyük harften oluşan yorumlar onaylanmamaktadır. (Editör)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı