"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millet İttifakı 128 milyar doların peşini bırakmıyor

06 Mayıs 2021, Perşembe 18:00
Millet İttifakı’nın liderleri, kayıp 128 milyar doları sosyal medya hesapları üzerinden birbirine seslenip arıyorlar.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, attığı tweet ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e, “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” diye sordu. Akşener, SP Lideri Temel Karamollaoğlu’na, Karamollaoğlu ise DP Lideri Gültekin Uysal’a hitaben sordu: “İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi @DpGultekinUysal Bey?” Uysal ise şu şekilde karşılık verdi: “Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan bu yana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 milyar doları sormaya devam. İlk bulan arasın Sayın Genel başkanlarım @kilicdarogluk @meral_aksener @T_Karamollaoglu İrtibatta kalalım!”

Ankara - Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 2958
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Caner

    8.5.2021 12:13:33

    Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan bu yana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 milyar doları sormaya devam. Demişler. Inşaallah bir gün bulunurda millete can suyu olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı