"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız”

04 Eylül 2017, Pazartesi 17:54
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz da Türkiye’de birlik ve bütünlük ile birlikte kutuplaşmanın önlenenerek insanların parti mantığının ötesine geçmesiyle ülke vatandaşı olmanın gururunu ve onuruyla yaşayarak ayrılıkların önlenebileceğine dikkat çekti.

Yılmaz, “Ben şuna inanıyorum, Türkiye’de birlik, bütünlük olursa Türkiye’mizde kutuplaşma önlenirse, insanlar parti mantığının ötesine geçip, ülke vatandaşı olmanın gururunu ve onurunu yaşarlarsa, bu ayrılıklar olmaz. Hoş olanda demokratik bir rekabet olarak kalır. Ve bu da o ülkenin zenginliği olur. Önemli olan yurduna sahip çıkmak, ülkesine sahip çıkmak, vatanına, bayrağına sahip çıkmak, değer vermek.” dedi. Ortak değerlere sahip çıkabilmenin önemini vurgulayan Yılmaz, “Burası da bizim ortak değerimiz. Bu ülkenin bir yurttaşı, vatandaşı olduğum için her zaman onur duyuyorum. Önemli olan yurduna sahip çıkmak, ülkesine, vatanına, bayrağına sahip çıkmak, değer vermek. Bizim ortak değerlerimize sahip çıkabilmektir.” diye konuştu. 

Etiketler: öztürk yılmaz
Okunma Sayısı: 1772
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı