"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Sokaklar sandığı iple çekiyor''

30 Nisan 2022, Cumartesi 16:20
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin iftarında, “Türkiye’yi karış karış geziyorum, sokaklara bakıyorum. Sokaklar sandık gününü iple çekiyor” dedi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftara DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birlikte geldi. İmamoğlu, Ali Babacan’a ve DEVA Partililere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını iletti. Burada konuşan Babacan, “Ülkemiz, adım adım seçim gününe yaklaşıyor. Türkiye, büyük bir karar anına doğru ilerliyor. Türkiye’yi karış karış geziyorum, sokaklara bakıyorum. Sokaklar sandık gününü iple çekiyor. İşte o yüzden, bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalışıyoruz. Sandık gününe az kaldı” dedi.

ALTILI MASANIN ADAYI  ZAFER KAZANACAK 

Babacan, ayrıca, “Cumhurbaşkanı seçimlerinde, altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak. Bu iş çözülecek. Biz, altılı masada, demokrasimizi kurtarmak için el ele verdik. Türkiye’yi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçireceğiz. Türkiye’yi, sağ salim barış, özgürlük ve adalet limanına ulaştıracağız. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. Tarihi sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getireceğiz. Seçimlerden sonra tüm dünya Türkiye’yi konuşacak. Türkiye’nin yıldızı parlayacak. Bu açlık, bu yoksulluk, bu adaletsizlik, bu umutsuzluk bitecek. Pazar günü 1 Mayıs, bu vesileyle alın teriyle, akıl teriyle çalışan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutluyorum.” şeklinde konuştu. 

Etiketler: sokak, sandık
Okunma Sayısı: 1505
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    3.5.2022 14:37:13

    Sayın Babacan, sokaklar sandığı iple çekmiyor, niçin kendinizi kandırıyorsunuz?, sokaklar değil, sandığı bekleyenler seçmenlerdir, seçmen, mevcuda belli bir süre verdi, bu süre gelince seçmen gereğini hür iradesiyle yapacağına inanıyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı