"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SP’de “ziyaret” tepkileri

27 Ocak 2021, Çarşamba 17:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’e partisinden tepki geldi.

Son genel seçimlerde Saadet Partisi Ankara milletvekili adayı olan Ali Aktaş, “Padişahlıkla mı yönetiliyoruz? Partinin seçilmiş kurulları var. Bir kişi karar veremez. Bir tür ‘Allah’ın yeryüzündeki gölgesi’ gibi hareket edilerek seçilmiş kadrolara koyun muamelesi yapılamaz” dedi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya da AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz ay Saadet Partisi’ni ziyaret etmesini değerlendirdi. Kaya, bu görüşmelerin yalnızca Saadet Partisi ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirtirken, “Siyasî çıkar amaçlı ziyarete karnımız toktur” dedi. Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmeye ilişkin “İleride şöyle mi yaparız böyle mi yaparız demenin zamanı o noktaya geldiğimiz zaman, seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir” demişti.

Okunma Sayısı: 3447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı