"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trabzonlu genç: 'Artık ailemden para istemekten utanıyorum'

25 Temmuz 2022, Pazartesi 17:00
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın dinlediği, Trabzonlu genç, “Belli bir süreden sonra aileden bir şey isteyemeyecek duruma geliyorsun. İster istemez utanma oluyor çünkü ben bir şey demem hani ‘ben bunu yapacağım bana para ver’ diyemiyorum adama… Annem de çalışıyor. İşte dediğim gibi ben utanıyorum artık hani ‘baba bana para ver, anne bana para ver’ diyemiyorum. Yani ben de çalışıyorum yazın” dedi.

Babacan, “Gençlere onurlu bir hayat sunmak boynumuzun borcudur. Bu enflasyon yüzünden gençlerin kazandığı okula gidebilmesi, okurken arkadaşlarıyla bir kahve içebilmesi lüks oldu. Bakın; Ensar, çalışmasının karşılığını iyi puanla aldı. Ama yetti mi” notu ile sosyal medyada video yayınlamıştı. Videoda, 22 Temmuz’da Trabzon gezisinde Babacan’ın bir genç ile olan diyaloğu paylaşmıştı.

Trabzon - anka

Okunma Sayısı: 1081
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı