"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye böyle ‘düzenbaz’ bir iktidar görmedi

25 Aralık 2022, Pazar 00:21
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Anadolu’da yerleşik bir söz var, ‘Yörük sırtından kurban kesmek’ diye… Erdoğan, işveren üzerinden deyim yerindeyse kurban kesti! Şimdi sıra kendisinde; görelim ‘tek kişilik hükümet’ işçi, memur ve emekliye ne verecek?” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uysal, “Tanzim marketler, 3 harfli marketler, Tarım Kredi marketler tiyatrosundan sonra TÜİK eliyle enflasyonu düşük gösterip güya yüksek ‘asgari ücret’ belirledik parodisi de yaraya merhem olmadı; majestelerini kurtarmaz! Şimdi hangi maliyeti Türk halkının ödeyeceği Şark kurnazlığı var?” diye sordu. Uysal şunları söyledi: “Türk tarihi hiç böyle suret-i hak’tan görünen ülkeyi yağmalayıp milyonların hakkını çalan ama hakkı çalınan milyonların hayır duasını da alabilen ‘düzenbaz’ bir iktidar görmedi! En büyük başarıları bu!”

Ankara - Ahmet Terzi

 

Okunma Sayısı: 1983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı