"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülkemiz adına büyük üzüntü duyuyoruz

28 Mart 2021, Pazar 18:51
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Konya Selçuk Üniversitesi Yönetimi’nin, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in adını, Kültür Merkezi’nden kaldırmasına tepki gösterdi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Konya Selçuk Üniversitesi’nin Demirel kararı ile ilgili, “Bir çarpık düşüncenin hesaplaşma saikiyle Cumhurbaşkanı Demirel başta abide liderlerimizin izlerini yok etme yıkıcılığının üniversitelerimize kadar sirayet ettiğini görüyor olmaktan ülkemiz adına büyük üzüntü duyuyoruz” dedi.

Türkiye’de en çok Demokratların gerçek mağduriyet yaşadığını söyleyen Uysal, “Kendilerine göre tarihi yazmak anlayışında olanlar, bir hesaplaşma ile iş yapıyorlar. Selçuk Üniversitesi’nde Sayın Demirel’in ismini kaldıranlar gerçeklere gözlerini kapatıyorlar” şeklinde yazdı.

Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uysal, “Anadolu’nun her köşesinde sata sata AKP’nin bitiremediği fabrikalarını ve hizmetleriyle beraber milletimizin gönlündeki ‘baba’ sevdasını tarihi yeniden kendinizce yazma teşebbüsleriniz bile silemez! ” dedi.

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 3494
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    28.3.2021 23:19:12

    BOĞAZİÇİ Köprüsünde kıym yapan vandallar,merhum C.Başkanı,barajlar kralı DEMİREL i köprü vs'lerden ismini silerek ancak cehaletlerini ortaçağ zihniyetli oluşlarını gösterirler. Olsun onlar vatan,millet,din,hizmet diyen büyük lider DEMİRELi anlaayamazlar.Onlar şehitleri katillere satanlara,şirk koşanlara,Yüce rabbimiizn haram kıldığı faiz belasını bu millete enjekte eden sinsi din düşmanalrına afyonludurlar. CENNET UCUZ DEĞİL,CEHENNEMDE LÜZUMSUZ DEĞİL diyen üstad asla boş söz söylememiştir.

  • Ahmet Cemil Çökren

    28.3.2021 20:06:23

    Çoğu yerden ismini siliyorlar malesef. Yaptırdığı Boğaziçi köprüsünün bile ismini değiştirdiler. Demokratları hiç sevemediler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı