"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

12 bin lira maaş verilecek!

25 Ocak 2016, Pazartesi 09:41
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, 8 pilot, 4 uçak kontrol ve bakım makinisti, 6 uçuş teknisyeni ve 5 helikopter makinisti alacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 8 pilot, 4 uçak kontrol ve bakım makinisti, 6 uçuş teknisyeni ve 5 helikopter makinisti alacak.

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, 11 bin 390,69 lira ile 12 bin 421,76 lira arasında değişen maaşla pilot, 6 bin 815,45 lira ile 8 bin 55,50 lira arasında değişen maaşlarla uçak kontrol ve bakım makinisti, uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti alımı için başvurular, SHGM'ye 5 Şubat'a kadar yapılacak.

Değerlendirme sonrasında nihai sonuç ve iş başvurusu kabul edilenlerden istenecek evrakla ilgili hususlar, SHGM'nin internet sitesinden duyurulacak.

AA

Okunma Sayısı: 1475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı