"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

174 kişilik kontenjana 3 bin 192 başvuru oldu!

13 Ekim 2016, Perşembe 13:49
Nevşehir'de Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, okulların temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere oluşturulan 174 kişilik kontenjana 3 bin 192 kişi başvurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, il merkezi ve ilçelerde okulların temizlik işlerinde istihdam edilmek üzere 174 kişilik kontenjan oluşturuldu. 

İşe başvurusu sayısı beklenilenden fazla olunca, Ahi Evran Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda noter huzurunda kura çekildi.      

Başvuran 3 bin 192 kişinin isimlerinin konulduğu kutudan çekilen kurada 174 asil, 89 yedek isim belirlendi.     Kurada ismi çıkan Elfidan Özer, çok mutlu olduğunu aktararak "Günlerdir dua ediyorum, çıkacağına emindim. İnşallah diğer arkadaşlar da benim gibi şanslı olur." diye konuştu.      

Kura ile belirlenen 174 kişinin 17 Ekim'de işe başlayacağı öğrenildi. 

Konuyla ilgili haberler:

İşsizlik oranı son 70 ayın zirvesine çıktı

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/issizlik-orani-son-70-ayin-zirvesine-cikti_410494

İşsizlik rakamları açıklandı

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/issizlik-rakamlari-aciklandi_410313

 

AA

Okunma Sayısı: 2359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı