"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

5 liralık fasulye nasıl 20 liraya satılıyor

16 Eylül 2021, Perşembe 15:45
Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe “Fasulyeyi ben buradan 5 liraya veriyorum İstanbul’daki markette nasıl 20 lira oluyor ben de anlamıyorum” dedi. Artan sebze, meyve fiyatlarını kendisi de üretici olan Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe, RS FM’de yorumladı.

Kökçe, “Fasulyeyi ben buradan 5 liraya veriyorum İstanbul’daki markette nasıl 20 lira oluyor ben de anlamıyorum. 1000 TL’lik ürünü hale verdiğimde benden yüzde 13 kesinti oluyor. Yüzde 8’i komisyoncu, yüzde 2’si belediye, yüzde 3’ünü de maliye alır. Bana daha para gelmeden gidiyor” dedi.

“Taze fasulyeyi ben buradan 5 TL’ye veriyorum, ama İstanbul’daki herhangi bir markette 20 TL oluyor. 5 TL’nin üstüne 1 TL nakliye, 1 TL de kabzımal veya komisyoncu eklese hadi biraz daha yüksek söyleyelim toplam 10 TL olsun, ama marketlerde 20 TL. Nasıl oluyor? Çiftçiden pahalıya aldık diyorlar, ama bizim burada sattığımız ürünün faturası belli.”

Okunma Sayısı: 1400
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kadir sahinoglu

    17.9.2021 12:45:31

    herkes yalana sariliyor...kolay diye...dürüst olmak her adamin harci deyil….ALLAH c.c….yalani yalanciyida sevmez...bunu unutuyorlar…..bütün gün yalan ile gecirirsen aksam kildigin Namaz...seni alacagin cezadan kurtarmaz….Taksicisinden Esnafina kadar..herkes yalanci olmus...gercekten cok vahim bir durum….musibete davetiye….gönderiyorlar..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı