"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arıcılara indirimli şeker desteği

11 Mayıs 2022, Çarşamba 17:00
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Sivas’taki arıcılara, bahar ylarında arıların beslenmesinde kullanmaları için indirimli 840 ton şeker desteğinde bulunuldu.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’den (TÜRKŞEKER) temin edilen ve Sivas Arı Yetiştiricileri Birliği önüne tırlarla getirilen şekerler, 50 kilogramlık çuvalı 430 liradan üreticilere teslim edildi. Sivas Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yahya Epsileli, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Arıcılık Kayıt Sistemi’ne kayıtlı üreticilere indirimli şeker verildiğini söyledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığıyla Sivas’ta dağıtılmak üzere 840 ton şeker tahsis edildiğini belirten Epsileli, “Bunu besleme şekeri olarak dağıtıyoruz. Şeker dediğimiz zaman bunu yanlış değerlendiriyorlar. Sivas bölgesinde şubat ayından başlayarak haziran ayının 5’ine kadar arılarımızı hem yavruya yatırmak hem de mum ördürmek için şekerle besleme yapmamız gerekiyor.” dedi. 

AA

Okunma Sayısı: 1131
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı