"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Batman'da bir yılda 600 esnaf kepenk kapattı

22 Aralık 2015, Salı 15:58
Çözüm sürecinin son bulması ve 7 Haziran seçimleri sonrası başlayan olaylar, esnafı zor durumda bıraktı.

Batman’da son bir yılda 600 esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığı ve yüzlerce esnafın ise zor durumda olduğu ifade edildi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, son bir yıl içerisinde 600 esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını bildirdi. Esnafların zor günler geçirdiğini belirten Kara, şunları kaydetti: “7 Haziran’dan sonra Batman’da 600 esnaf sivil terkini verdi. Bununla da kalmayıp onlarca esnafımız savaş durumlarından dolayı kepenk kapattı. Umut ediyoruz bir an önce bu savaş biter. Eğer bu savaş böyle devam ederse bu ekonomi durumu daha kötüye gider. Batman esnafı çeklerini, kredilerini ödeyemiyor. Yüzlerce esnafımız icralık oldu. Maalesef durum kötü. Esnaflarımız için çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor ve devam edecektir. Esnaflarımız umutsuz olmasınlar, yeni yılda umut ediyoruz daha huzurlu ve barış olur. Herkes, barış için elini taşın altına koysun.”

Etiketler: batman, esnaf, kepenk
Okunma Sayısı: 1355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı