"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayram şekeri kilo ile değil gram ile

07 Nisan 2024, Pazar 19:07
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ramazan Bayramı öncesi ikramlık bayram şekeri, draje ve farklı çikolata çeşitlerinin fiyatların 2023 yılı Ramazan Bayramı öncesindeki fiyatlarıyla karşılaştırdı.

Bayram şekeri ve çikolatalarda kilo ile alım devrinin bittiğini, vatandaşın artık gramla bayram şekeri ve çikolata aldığını belirtti. Gürer, “Geleneksel olarak bayramlarda ikram etmek için tercih ettiğimiz bayram şekerleri ve çikolatalar her geçen yıl daha da pahalı hale geliyor. Market raflarındaki fiyat etiketlerine baktığımızda, geçen yılın fiyatlarına kıyasla ciddi bir artışla karşılaşıyoruz” dedi.

Ankara - Mehmet Kara

Okunma Sayısı: 937
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı