"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzinde yeni zam beklentisi

13 Mart 2019, Çarşamba 17:21
Benzinin ton fiyatında oluşan dalgalanma sebebiyle Pazartesi günü benzin fiyatına 11 kuruş zam gelmesi gündemde.

Benzine önceki gün 15 kuruş zam gelmişti. Sözcü’nün haberine göre Türkiye’de benzin fiyatları belirlenirken dolar kuru ve ürün fiyatlarındaki değişim dikkate alınıyor. Sektör yetkililerinden alınan bilgilere göre benzinin ton fiyatı 24 dolar arttı. Son 1 ayda benzinin ton fiyatındaki artış 85 dolar oldu. Önceki gün Akdeniz piyasasındaki benzinde oluşan yüzde 4.2 lik artış ile 610 dolar/metreküp’ten işlem görmesi sonucu bugün yeniden benzinde 11 kuruşluk artış beklentisi oluşturdu. Sektör yetkilileri zammın pazartesi günü beklendiğini ifade ederken pazartesiye kadar brent petrol fiyatlarında oluşan dalgalanma ile döviz kuru da zammın miktarının tesbi

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 1101
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı