"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dışişleri’ne 10 yılda 2 milyon 763 bin liralık mobilya

16 Nisan 2018, Pazartesi 01:59
Dışişleri Bakanlığı’na, 2008- 2017 yılları arasında kırılan ya da tamiri mümkün olmayan büro mobilyaların yenilenmesi ve personel artışına bağlı olarak büro mobilyası alınması için 2 milyon 763 bin lira harcama yapıldığı belirtildi.

Yine aynı süre içinde Bakanlığa bağlı bina küçük onarımları için ise 2 milyon 541 bin 956 lira harcama yapıldığı ifade edildi. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, 10 yılda Dışişleri Bakanlığı’na ait merkez ve taşra teşkilâtı binalarında dış cephe ve iç mekân yenilemesi için harcanan para ve alınan mobilyalar ile ilgili yazılı soru önergesini Bakan Mevlüt Çavuşoğlu cevapladı. Bakanlıktan Tanrıkulu’na verilen cevapta, artan personel sayısı dolayısıyla, binalardaki çalışma ofis alanlarının yeterli gelmediği, bu amaçla Bakanlık için yeni binanın projeleri hazırlandığı ve ihale aşamasına gelindiği belirtildi. Son 10 yılda ‘Bina Küçük Onarımı, 03.8’ harcama kaleminden bu işler için harcanan tutar: 2.541.956,68 TL’dir”denildi. Verilen cevapta ayrıca, Bakanlıkta kırılan ya da tamiri mümkün olmayan büro mobilyalarının yenilenmesi ve personel sayısındaki artışa bağlı olarak yeni büro mobilyası alımı gerçekleştirildiği de belirtilerek, 2008-2017 yılları arasında mobilyaya yapılan harcama miktarları gönderildi. Gönderilen yazıda, son 10 yılda Dışişleri Bakanlığı’na toplam 2 milyon 763 bin lira harcama yapıldığı belirtildi.

Okunma Sayısı: 1530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı