"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Efsane Türkiye’ye geliyor

22 Şubat 2016, Pazartesi 14:28
Amerika’nın ilk, dünyanın en köklü motosiklet markalarından biri olan Indian, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MotoBike Expo’da motor tutkunları ile buluşuyor.

Indiana Jones filmindeki unutulmaz kaçış sahnesinin gizli kahramanı Indian, Türkiye’de ilk kez 25-28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde bulunacak. Amerika kıtasında ünü yayıldıktan hemen sonra Avrupa kıtasını da saran Indian çılgınlığı, kısa sürede Ortadoğu ve Asya Pasifik kıtası ülkelerinde de yayıldı. Motosiklet tutkunları ile buluşturulan Indian; 1901’den bugüne sağlamlığı, performansı ve tasarımıyla vitrinde olduğu ülkelerde tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor.

Üretimin üzerinden 114 yıl geçen ve Türkiye ile birlikte satıldığı ülke sayısı 36’ya ulaşan Amerikalı efsane Indian, MotoBike Expo’da Midsize, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerinde Scout, Chief Classic, ChiefVintage, Chieftain ve Roadmaster modellerini ilk kez görücüye çıkarıyor.

Okunma Sayısı: 1574
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı