"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esder’den helâl gıda açıklaması

12 Ağustos 2017, Cumartesi 22:52
ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, “MEMUR-SEN Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın’ın helâl gıda sertifikası teklifini sağlığımız, ekonomimiz için önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

Çelikus, “Bilindiği gibi helal sertifikalı ürünleri inancımız, sağlığımız ve ekonomimiz için değerli buluyoruz. Son zamanlarda tağsiş ve taklit ürünler sağlımızı hatta yaşamımızı tehdit eder hale geldi” diye konuştu. Mahmut Çelikus sözlerini şöyle sürdürdü MEMUR-SEN’in bu teklifi kamuda ve kamuoyunda bir farkındalık oluşturacaktır. Kamunun ve sivil toplum kuruluşlarının da bu teklife destek vermelerini bekliyoruz. ESDER Genel Başkanı Çelikus Dünyada helal gıdanın cirosu 2 trilyon civarında, Dünyada helâl sertifikalı ürünler piyasası giderek büyümekte sadece İslâm ülkeleri değil sağlıklı olmasından dolayı gayri-müslim ülkelerin talebi de giderek artmaktadır. İhracatımız içinde helâl sertifikalı ürünler önemli yer tutmaktadır. Bu ürünlerin gelişmesi, çeşitlenmesi ve ihracatımızın artması için iş piyasa desteği gereklidir. Esnaf ve sanatkârlar olarak kamu, sivil, tümkurumlarımızın ve halkımızın bu ürünlerini kullanmalarını ve talep etmelerini istiyoruz.”

 

Etiketler: helal gıda, esder
Okunma Sayısı: 2047
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı