"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esnafa nakdî destek sağlanmalı

09 Temmuz 2020, Perşembe 18:16
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Vergi ve Esnaf Sicil kaydı bulunan ve fiilen son üç yıl içinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlara pandemi sürecindeki yaraların sarılması için doğrudan nakit desteği sağlanmalı” dedi.

ESNAF KİRASINI ÖDEYEMİYOR

Mart ayından bu yana süre gelen pandemiden dolayı esnaf ve sanatkârların zor günler geçirdiğini hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımız kirasını, vergilerini ve borçlarını ödeyemiyor. Hijyen şartlarına uyup gerekli tüm tedbirler ile işinin başında duran esnafımızın yeniden ayağa kalkabilmesi için karşılıksız nakit desteği verilmeli. İş yerleri kapalı olan ve açıldıktan sonra da belli kurallar neticesinde kazancı yarı yarıya azalan esnafımızın önümüzdeki kurban bayramını rahat geçirmesi için gerekli nakdî yardım yapılmalı” diye konuştu.

HABER: AHMET TERZİ

Etiketler: esnaf, nakdi destek
Okunma Sayısı: 2365
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı