"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Euro 7 lirayı aştı

11 Mart 2020, Çarşamba 17:05
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı yaptığı açıklamada Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıkladı. Bu gelişme sonrası Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi, dalgalı bir gün geçiriyor.

Dünya'nın aktardığına göre, güne hafif satıcılı başlayan endeks, Türkiye'de koronavirüs riskinin gerçekleşmesi nedeniyle gelen alımlarla yüzde 2'ye yakın artış kaydetti.

Güne 100 bin 400 puandan başlayan BIST 100 Endeksi, 102 bin 830 puana kadar tırmandıktan sonra günün ikinci yarısında düşüşe geçti. 100 bin puanın altını gören endeks, 99 bin puanın altına kadar çekildi.

Dolar ve euro yeniden yükselişte

Hareketlilik sadece hisse senedi piyasalarıyla sınırla kalmadı. Dolar 6.20 seviyelerine kadar çıkarken, euro 7 liranın üzerinde alıcı buluyor.

Petrol fiyatları yeniden düşüyor

Petrol fiyatları haftaya yüzde 30 düşüşle başlamasının ardından dün yüzde 10 artış kaydetmişti. Bugün ise brent petrolün varil fiyatlarında düşüş yaşanıyor.

Yüzde 4'ü bulan gerileme sonrası petrolün varili 35 dolar seviyelerine çekildi. 

Etiketler: Euro, Lira
Okunma Sayısı: 1220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı