"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

FlixBus Kamil Koç'u satın alacak

23 Ağustos 2019, Cuma 11:31
Avrupa’da şehirlerarası otobüs sektörünün devi FlixBus, Türkiye’nin en köklü otobüs sirketlerinden Kamil Koç’u satın alıyor.

FlixBus’un kurucusu ve CEO'su Jochen Engert, “Türkiye’nin en deneyimli otobüs şirketi Kamil Koç'un satışı konusunda şu anki sahibi Actera’yla anlaştık. Yetkililerin satışa izin vermesinden hemen sonra, Türkiye’de otobüsle seyahat pazarında yeni bir dönem başlatacağımız için çok heyecanlıyız" dedi.

Kamil Koç’un hizmet sunduğu sefer ağını genişletmeyi hedeflediklerini, ayrıca otobüs saatlerini de kendi algoritmalarına göre ayarlayacaklarını duyuran Engert, 93 yıldır faaliyet gösteren Kamil Koç’un alımı için ne kadar para ödeneceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kamil Koç, 2013 yılında İstanbul merkezli Actera Group’a 65 milyon dolara satılmıştı. Firma, kendi rakamlarına göre bin araçlık filosuyla, 61 şehirden yılda yaklaşık 20 milyon yolcuya hizmet veriyor.

Etiketler: Flixbus, Kamil Koç
Okunma Sayısı: 2178
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı