"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Geçim derdi vatandaşı isyan ettirdi

20 Haziran 2021, Pazar 17:00
Turizmin durma noktasına geldiği Antalya’da binlerce kişinin daha işsizlik ordusuna katılması geçim derdine düşen vatandaşın tepkisine yol açtı.

Akşam pazarında dökülen çürük domatesleri toplayıp evde torunlarına menemen yapma hesabını anlatan emekli bir vatandaş, “Yemiyoruz ki yedirelim. Yok ki. Sözün bittiği yer artık. Bedduâ ediyoruz bolca. Peki bizim çocuklarımızın, torunlarımızın suçu ne?” dedi. İsim vermeden konuşan başka bir vatandaşvatandaş (emekli): “Ya bu hükümetten ne bekleyeceksin? Hiçbir şey beklemiyoruz hükümetten. Bu gitse öteki gelse yine ondan da hiçbir şey beklentim yok. O gitse öteki gelse ondan da beklentim yok. Bunlar Türkiye’nin başına bela olmuşlar. Yapışmışlar sülük gibi oraya anlaşmıyorlar. Sülük gibi yapışmışlar. Çobanı getir çoban onlardan iyi yapar. Bunlar hiçbir şey yapamaz. Orada maaşlarını alırlar. Sülük gibi beklerler. Olan fakire olur. Zengin zaten zengin olmuş, zengin oluyor” dedi.

Antalya - Anka

Okunma Sayısı: 1167
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı