"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hemen yarın işe başlayacak 1000 personel aranıyor

07 Ocak 2015, Çarşamba 12:07
İşsizlik rakamları artarken eleman açıkları şaşırtıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan TÜİK verilerine göre işsizlik oranı çift haneye ulaşıp 10,1 olurken, işsiz sayısı 2 milyon 944 bine yükseldi.

İşsizlik rakamlarının yükseldiği ülkemizde, Türkiye’de en fazla istihdam sağlayan firmalar sıralamasında ilk 5’e giren ISS Türkiye hemen yarın işe başlayacak 1000 mavi yaka personel arıyor.

TÜİK’in işsizlik oranının 10,1’e, işsiz sayısının da 2 milyon 944 bine yükseldiğini duyurmasından sonra sürekli eleman açığı bulunan hizmet sektöründen şirketler eleman ihtiyaçlarını açıklamaya başladı. Hemen yarın işe başlayacak 1000 mavi yaka personel aradığını duyuran ISS Türkiye de bu şirketler arasında.

Dünyanın lider Tesis Yönetim Şirketi ISS, dünya genelinde 500 binin üzerinde Türkiye genelinde ise 29 binin üzerinde personeli ile hizmet veriyor. Türkiye’de catering, temizlik, haşere kontrol, bahçe bakım, çağrı merkezi ve güvenlik alanlarında Entegre Tesis Yönetim Hizmetleri sunan ISS, Türkiye’de en fazla istihdam sağlayan ilk 5 şirket arasında.ISS Türkiye CEO Cavit Habib konuyla ilgili olarak; “İşsizlik ülkemizin her daim en büyük sorunları arasında yer alıyor. Son dönemde açıklanan rakamlar da işsizliğin arttığını gösteriyor. Bu rakamların aksine ISS Türkiye’de eleman açığı bulunuyor. Bu açığı kapatmak için de sürekli eleman ihtiyacımızı duyuruyoruz” dedi.

*

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı