"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da ramazan pidesinin fiyatı ne kadar olacak?

15 Haziran 2015, Pazartesi 15:30
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, ramazan pidesi gramaj ve fiyatını yarın açıklayacaklarını söyledi.

Yılmaz, İstanbul'da ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin, "Son zamanlarda pide tarifesi, yetkisiz bazı oda ve federasyonlarca değişik gramaj ve fiyatlarda açıklanıyor. Bunlara itibar edilmemeli" açıklamasını yaptı.

5362 sayılı yasa gereği illerde fiyat tarifelerinin esnaf birlikleri tarafından belirlendiğini anımsatan Yılmaz, "Bizim belirlediğimiz fiyat, valilikçe onaylanır. Son zamanlarda pide tarifesi, yetkisiz bazı oda ve federasyonlarca değişik gramaj ve fiyatlarda açıklanıyor. Bu da kargaşa yaşanmasına neden oluyor. Bu nedenle bunlara itibar edilmemeli" şeklinde konuştu.

Yılmaz, pide gramaj ve fiyatına ilişkin İstanbul Valiliği'nden onay beklediklerini sözlerine ekledi.

AA

Okunma Sayısı: 2756
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı