"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mobilya için gözler Türkiye’de

05 Şubat 2020, Çarşamba 16:04
Çin’de başlayıp bütün dünya için büyük bir tehlike oluşturan koronavirüs salgını, iş dünyasında da olumsuz etkilerini göstermeye başladı.

Çin’de yapılacak fuarlar peş peşe ertelenirken son olarak Guangzhou kentinde 28 -31 Mart tarihleri arasında 45. kez düzenlenmesi beklenen Çin Uluslararası Mobilya Fuarı (CIFF)’da iptal edilerek henüz belli olmayan bir tarihe ertelendi. Konuyla ilgili olarak Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı, “Çin Uluslararası Mobilya Fuarı’nın iptal edilmesinden sonra tüm dünyadan gelecek mobilya ithalatçıları ile yerli ihracatçı firmaları, 23-30 Mart tarihlerinde İstanbul’da bir araya gelecekler. Mobilya sektörümüz adına olumlu bir gelişme olan bu buluşma sonrasında sektörümüzün uluslar arası arenada başarılı bir ivme yakalayacağını düşünüyorum” dedi. 

Türk mobilyasına ilgi artıyor

Balcı, “Dünya pazarına baktığımızda Çin, mobilya üretiminin % 25’ini karşılıyor. Bu süreçte gözler Türk mobilyasına bir kez daha çevrildi” dedi. Çin’deki siparişlerini iptal eden bazı alıcıların da Türkiye’ye yöneldiğini belirten Balcı, mobilya sektörü olarak bu yoğun talepleri karşılamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ettiklerini söyledi.

İstanbul - Reyhan Keser

Etiketler: mobilya, Türkiye
Okunma Sayısı: 1499
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı