"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Müslüman seyahat pazarına hâkim olmayı hedefliyoruz’

17 Ağustos 2019, Cumartesi 20:20
Uluslararası Helâl Turizm Derneği (IHATO) Başkan Vekili Taner Aydın, geçen yıl kendi ülkelerinden başka ülkelere 131 milyon Müslüman turistin tatile gittiğini belirterek, “Müslüman seyahat pazarına hâkim olmayı hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.

IHATO’dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Aydın, “Müslüman dostu” turizm pazarında faaliyet gösteren turizm işletmelerini kapsayacak şekilde “Helâl Turizm Ekosistemi Standartları”nın oluşturulması için çalışma başlattıklarını bildirdi. Aydın, söz konusu çalışmanın paydaşlarını; Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde, Helâl kreditasyon Kurumu, İslâm Ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü, Türk Standardları Enstitüsü ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın oluşturduğunu kaydetti. Geçen yıl kendi ülkelerinden başka ülkelere 131 milyon Müslüman turistin tatile gittiğini belirten Aydın, “Müslüman seyahat pazarına hâkim olmayı hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.

Ekonomi Servisi    

Okunma Sayısı: 894
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı