"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Orkide‘den yeni margarin

06 Kasım 2013, Çarşamba
Orkide Yağ, zeytinyağı ve fındık yağıyla zenginleştirilen margarin imal etti. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, yaptığı açıklamada, “Katma değeri yüksek ürünler geliştirmek, Türkiye’yi geleceğe taşımak, global olma yolunda sağlam adımlar atmak kurumsal önceliklerimizin başında geliyor.
7’den 70’e herkesin sağlıkla, güvenle tüketebileceği ürünler üreterek, ülkemiz yağ sektörünü dış dünyada da başarıyla temsil etme gayretindeyiz.” dedi. Son yıllarda Türkiye’de yaygınlık kazanan fındık yağının yağ asitleri bileşiminde, zeytinyağı da dahil diğer bitkisel yağların üzerinde ve yaklaşık yüzde 80 oranında, oleik asit olarak bilinen tekli doymamış yağ asidi bulunuyor. Tekli ve çoklu doymamış yağ asitlerinin kötü kolesterol olarak bilinen LDL’yi ve toplam kolesterol seviyesini düşürdüğü bilinmekle birlikte E vitamini yönünden de oldukça zengin olan fındık yağı, zeytinyağı gibi sağlık açısından çok büyük öneme sahip yağlardan biri olarak öne çıkıyor.
Okunma Sayısı: 920
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı