"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Rusya krizinin en çok vuracağı illerden biri Mersin"

01 Aralık 2015, Salı 15:27
Mersin Barosu Başkanı Avukat Alpay Antmen, Rusya krizinin en çok vuracağı illerden birinin Mersin olacağını belirtti.

Antmen, özellikle narenciye ve nakliye sektörlerinde hukuken ciddi sıkıntılar yaşanabileceğini kaydetti.

Mersin Barosu Başkanlığı’nın 91. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Baro yönetimi basınla buluştu. Baro Gökdelen Hizmet Birimi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Alpay Antmen, Türkiye'de hukukun üstünlüğü ilkesinin yerleşmesi, insan haklarının sağlanması ve halkın hak mücadelesinde yalnız yürümemesi için çalıştıklarını kaydetti.

“İFLASLAR KAPIDA”

 

Rusya ile yaşanan uçak krizine de değinen Başkan Antmen, Mersin’in önemine dikkat çekti. Mersin’in, Rusya krizinin en çok vuracağı illerden biri olacağına vurgu yapan Alpay Antmen, “Özellikle narenciye ve nakliye sektörlerinde hukuken çok ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Mersin'de iflaslar başlayabilir çünkü borçlar ödenmeyince, zincirleme olacaktır. İcra daireleri dolup taşacaktır.” dedi. 

Okunma Sayısı: 1382
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı