"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya'nın kararı, emlak piyasasını etkileyecek mi?

11 Aralık 2015, Cuma 13:27
Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Rusya’nın vatandaşlarına Türkiye’den ev alma ve kiralama konusunda yasak getirmesinin hiçbir şekilde emlak piyasasını etkilemeyeceği görüşünü savundu.

Madenli, yaptığı açıklamada iki ülke arasında yaşanan uçak krizinden sonra Rusya'nın vatandaşlarına Türkiye’den ev alma ve kiralama konusunda yasak getirdiğini hatırlattı. 

Rusya’nın getireceği bu yasağın hiçbir şekilde Türkiye’deki emlak piyasasını etkilemeyeceğini öne süren Madenli, “Türkiye’de emlak sektörü çok büyük bir atılım yapmış ve ülkeye ciddi bir katma değer sağlamıştır. Rusya, yaşanan diplomatik kriz sonrası şimdi de vatandaşlarına Türkiye’den emlak alma ve kiralama konusunda yasak getirmeyi planlıyormuş. Ellerinden geleni ardına koymasınlar. Türkiye’deki iç pazar emlak sektörünün gelişmesine ve yaşamasına hayli hayli yeter.” dedi.

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan diplomatik krizde hükümetin her türlü arkasında olduklarını kaydeden Madenli, “Rusya’nın ülkemize koyduğu ambargolar, bizi çok fazla etkilemeyecektir. Çünkü biz çok büyük bir ülkeyiz ve güçlü bir hükümete sahibiz. Şimdiye kadar bizi ne Rusya var etti, ne de bundan sonra bitirebilir.” ifadesini kullandı.

Okunma Sayısı: 1639
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı