"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soygun devam ediyor: Yüksek trafik sigorta primlerine büyük tepki!

21 Eylül 2016, Çarşamba 15:03
Arabaların zorunlu trafik sigortalarının yüksek olmasına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.

Tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getiren vatandaşlar, yöneticileri bu yanlış adımdan geri dönmeye çağırdı.

Halil R. adlı sürücü, facebook hesabında tepkisini şöyle dile getirdi:

"Yarım saat önce arabama zorunlu trafik yanı soygunculuk sigortası yaptırdım. 2014 yılı 182 tl., 2015 yılı 336 tl, 2016 yılı 499 tl. İki yıldan beri yüzde yirmi indirmeye çalışıyor güya. Yüzde dörtyüzleri aşan soygundan yalan söylemeye hiç utanmıyorlar. Kimse bundan indirim beklemesin aksine ortak soygun devam. (...) Aslında hükümet diyorki dünya zenginlerin fakirler veya orta kesim ülkenin ve zenginlerin yükünü taşıyan hamallardır. Bu sandığa yansıyacak. Bunlara oy verdikçe bunlar bizim üzerimize geliyorlar."

Bu mesaja cevap yazan Adnan R. adlı kullanıcı da şöyle dedi:

"Kardeşim senin yaptığın sigorta beşyüz tl. Ben iki ay önce yaptırdım sigorta ikibin elli tl. Seninki soygun benimkine koyacak ad bulamadım. Unuttum şimdi millet derki bu adamın arabası son model lüks Mercedesdır. Değil ikibinonuc model Fiat linea, yani gariban araba."

Konuyla ilgili haberler:

Şimşek'ten ''trafik sigortası'' açıklaması: İşte geliştirilen yeni modelin özellikleri...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yapılan kanuni düzenlemelere rağmen zorunlu trafik sigortası primlerinin arzu edilen seviyelere inmediğini belirterek, vatandaşların daha düşük primlerden yararlanması amacıyla yeni bir model geliştirdiklerini bildirdi.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/simsek-ten-trafik-sigortasi-aciklamasi-iste-gelistirilen-yeni-modelin-ozellikleri_410406

Yüksek sigorta primleri esnafın belini büküyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zorunlu trafik sigortası primlerinde beklenilen indirimin gerçekleşmediğini ileri sürerek, "Sigorta şirketlerinin yeni fiyatları ilan etmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/yuksek-sigorta-primleri-esnafin-belini-bukuyor_408366

Soygun devam ediyor: 5000 liralık araca 2950 lira trafik sigortası istendi!

5 bin liraya aldığı araba için 2 bin 950 lira sigorta bedeli istenen vatandaş, TBMM Dilekçe Komisyonuna şikayet dilekçesi verdi.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/ekonomi/soygun-devam-ediyor-5000-liralik-araca-2950-lira-trafik-sigortasi-istendi_398343

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1974
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    21.9.2016 19:25:00

    AKP mantığı bu değişmez.Önce zamları bindirir,sonra ise biz zam yapmadık,fiyat ayarı yaptık derler.Ya da biz değil şu kurum bunu yaptı derler.1 lira zam yaparken kurum 5 kuruş indirim yaparken BİİİZ deyiverirler. IMF ye borç bitti derler amma BAKAN ŞİMŞEK 170 MİLYAR DOLAR 12 AY içinde ÖDENECEK BORCUMUZ,TELAŞA GEREK YOK der.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı