"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sözleşmeli personel alacak

10 Mart 2017, Cuma 09:00
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce sınav şartı aranmaksızın 7 uçak kontrol ve bakım makinisti ile 4 pilot alınacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından 4/B hizmet sözleşmeli 7 uçak kontrol ve bakım makinisti ile 4 pilot alımı yapacak.

Geçerli hava aracı bakım personel lisansı ile bakım konusunda lisanslı olarak 3 yıl iş tecrübesi şartının arandığı uçak kontrol ve bakım makinistlerine, mesleki tecrübelerine göre 7 bin 370 lira ile 8 bin 712 lira arasında brüt ücret verilecek.

Ankara, İstanbul, Antalya, Nevşehir'de istihdam edilecek pilotlara ise mesleki tecrübelerine göre 12 bin 319 lira ile 13 bin 434 lira arasında brüt ücret ödenecek.

Başvurular, Genel Müdürlüğün internet sitesinden 24 Mart'a kadar yapılabilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1662
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı