"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tıbbi sülük ihraç kotası belirlendi

17 Ocak 2016, Pazar 10:11
Tabiattan toplanacak tıbbi sülüğün 2016 yılı ihracat kota miktarı toplamda 2 bin kilogram olarak belirlendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Tıbbi Sülük (Hirudo Verbana) 2016 Yılı İhraç Kotasının Tahsisi Hakkında Tebliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tebliğe göre, tıbbi sülük ihraç etmek isteyenler, 20 gün içerisinde Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğüne ihracat kotası için başvuruda bulunacak. Yıllık ihracat kota miktarının firmalara dağıtımı, belirtilen kriterlere göre yapılarak "www.tarim.gov.tr/BSGM" adresinde ilan edilecek.

Yetiştiricilik yoluyla elde edilen tıbbi sülüklerin ihracatı tebliğ kapsamında yer almazken, bu yıl için ihracat kota miktarı, gümrük tarife istatistik pozisyonlarına göre canlı ve dondurulmuş olmak üzere toplamda 2 bin kilogram olarak belirlendi.

AA

Etiketler: sülük, ihracat
Okunma Sayısı: 1163
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı