"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk Akımı'nda sözleşme feshedildi

09 Temmuz 2015, Perşembe 13:31
South Stream Transport şirketi, açık deniz boru hattını oluşturacak 4 hattan ilkinin yapımı için Saipem ile mevcut sözleşmesini feshetti.

South Stream Transport şirketi bir açıklama yaparak, Güney Akım projesi çerçevesinde açık deniz boru hattını oluşturacak hatlardan ilkinin yapımına ilişkin 2014 yılında imzalanan sözleşmeyi feshettiğini Saipem SpA şirketine bildirdiğini duyurdu.

Bu kararda, 'Türk Akımı projesine ilişkin çalışmaların ve ticari konuların anlaşmaya bağlanamaması'nın etkili olduğu kaydedildi. Bu arada projeye ilişkin diğer çalışmaların devam ettiği belirtilerek, South Stream Transport şirketinin yakında Türk Akımı boru hattını oluşturacak hatlardan ilkinin inşası için olası üstlenicilerle görüşmelere başlayacağı ifade edildi. 

Okunma Sayısı: 1332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı