"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

VakıfBank'tan "katılım bankası" açıklaması

03 Mart 2015, Salı 16:00
VakıfBank, yeni Vakıf Katılım Bankası AŞ'nin, banka tarafından değil, "Vakıflar Genel Müdürlüğü" tarafından kurulacağını bildirdi.

VakıfBank'tan yapılan yazılı açıklamada, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından, Vakıf Katılım Bankası AŞ'nin kurulmasına izin verilmesi hakkındaki haberlerde yer aldığı gibi; yeni Vakıf Katılım Bankası AŞ'nin, banka tarafından değil, "Vakıflar Genel Müdürlüğü" tarafından kurulacağı kaydedildi.

Açıklamada, BDDK'nın yeni bir katılım bankası kurulmasına izin veren kararının Resmi Gazete'de yayımlandığı hatırlatıldı.

AA

Etiketler: vakıfbank, banka, katılım
Okunma Sayısı: 1497
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı